Aanbod Horeca verkoop

 
Biercontract.nl bemiddelt ook bij de verkoop van horeca exploitaties en locaties. Vanzelfsprekend kan bij interesse ook gekeken worden naar de financiering van deze horeca bedrijven. 
 
 
 
NAARDEN Vesting:
 
Op absolute toplocatie in het oude centrum van vestingstad Naarden gelegen een prachtige gerenoveerd Café / Restaurant bedrijf. Een bekendheid in het Gooi. Zowel het pand, een rijksmonument, als de exploitatie zijn  in prima staat. Achter gelegen patioruimte, terras voor. Een groot deel van de restaurantinventaris, zoals bar en achterkast, is aanwezig ter overname. Rest van de exploitatie is casco.Het pand is bovendien volledig en professioneel geluidsdicht geïsoleerd. 
Grootte circa 180 m2. 
De vesting heeft een rijke historie, met vele evenementen jaarlijks, Denk aan de 'Mattheus Passion' en Sinterklaasintocht. Ook een actieve carnavalsvereniging genereert meteen al veel omzet. De ruimte leent zich voor meerdere specifieke concepten, gericht op meerdere specifieke doelgroepen. Bruiloften, recepties, optredens, maar ook dagelijks à la carte en wekelijks een 'vrijmibo'.
 
Huurprijs: € 50000,- per jaar (vaste prijs!)
Exploitatieoppervlakte: circa 180 m2;
Vraagprijs: overname aanwezige inventaris bedraagt €15000,-
Aanvaarding: op basis van gunning verhuurder
Extra: Geluidsrapport aanwezig, geheel geluidsgeïsoleerd, mogelijkheid tot inhuur van de bovenetage (niet in huurprijs)
Terras: Aan de voorkant is exploitatie van een terras mogelijk. Vergunning zelf aanvragen.
 
 
___________________________________
 
 
 
HUIZEN haven: De Krachtcentrale
 
Nieuw te realiseren. Een geweldig indrustrieel project, De Krachtcentrale. Een prachtige oud industrieel erfgoed project in een schitterend pand. Door verbouw zullen hier, verdeeld over drie verdiepingen, circa 12 tot 25 artistiek commerciële bedrijven hun activiteiten gaan ontplooien. Op de begane grond komt, naast een stijlvol ingeriochte expositieruimte, ook een ruim opgezet Grand Café annex Restuarant. Door de grootte en het specifieke concept zal dit horeca bedrijf meer worden dan een lokale gelegenheid; de scope ligt op de regio. Partijen, presentaties, diners, opnames voor TV programma's, maar ook gewoon à la carte vormen hier de dagelijkse werkzaamheden. Vergelijk de formule met Restaurant Stork, of De Goudfazant. Na lang touwtrekken met de gemeente hebben mijn  opdrachtgevers de gunning gekregen om dit object vorm te geven. Zowel zakelijk, met een groot industriële omgeving rond De Krachtcentrale, als ook individueel zullen verschillende doelgroepen elkaar hier kunnen treffen. Door het creatieve karakter van het hele project, kan er veel. Een zwembad op het dak? Terras met oude SRV wagen op het terras? Het kan en mag allemaal mits aanvullend aan het concept. 
 
De projectontwikkelaars hebben een concept in gedachten, en daar moet het horecabedrijf goed bij passen. Er wordt gezocht naar een horecaondernemer die het gezicht gaat vormen voor dit mooie veelbesproken project. Gastvrijheid zit in het bloed. Het liefst ook met een netwerk in de omgeving. Omdat de toepasbaarheid belangrijker is dan de financiële investering, kan aanvaarding gedaan worden in de vorm van partnership (deel-eigenaar) of middels een pachtconstructie. In beide gevallen zijn de investeringen nihil, en wordt de inrichting geheel op kosten van de projectontwikkelaar gedaan. Geheel eigenaar kan natuurlijk ook, maar in dat geval zal de inrichting op eigen kosten gaan, uiteraard in overleg met de eigenaar.
 
'Casco Plus' oplevering van het project zal zijn september 2017. Gratis parkeergelegeheid op het eigen terrein. De huurprijs voor de horeca bedraagt bij aanvang: € 100,- per m2.Geen instapkosten of ovenamekosten. Eigen geld is gezien bovenstaande zienswijze niet direct leidend, een passende ondernemer wel. Wie wil dit project graag oppakken? 
 
Huurprijs: € 100,- per m2 per jaar (circa € 30000,- per jaar ex btw)
Exploitatieoppervlakte: circa 300 m2 + terras 
Vraagprijs: Geen. Afhankelijk van de exploitatiewijze investeringen deels op eigen kosten
Aanvaarding: strikt op basis van gunning door de verhuurder
Extra: Opening omstreeks begin januari 2018; gezen de aard van het gebowu is gunning o.b.v. inrichting en concept strikt  in overleg met de projectontwikkelaars.
 
 
Heb je interesse in één van bovenstaande objecten, neem dan even contact met ons op. 

Tom van Erven Dorens: 0641888991.