Biercontract.nl

 

De naam zegt het al, Biercontract.nl is een horeca adviesbureau met specialistische kennis en expertise op het gebied van brouwerijcontracten. De biermarkt kenmerkt zich door een relatieve ondoorzichtigheid. Zelfs de meest doorgewinterde horecaondernemer weet vaak niet wat er te halen is. Daardoor laat hij veel geld liggen. Echt veel geld!

Wij kunnen je daarover strikt individueel adviseren, zonder dat dit jouw relatie met de brouwerij schaadt. Door een ruime ervaring, ondermeer opgedaan 'aan de andere kant van de tafel', is Biercontract.nl goed op de hoogte van de mogelijkheden en de actuele veranderingen in de markt. En, dit doen we al ruim 10 jaar!

Advies door Biercontract.nl is nuttig en lucratief voor praktisch alle afnemers van de grote bierbrouwerijen. Besparingen tot 50% zijn meer regel dan uitzondering. Verschillende gerenommeerde horecabedrijven, ondermeer hotels, café's en restaurants, maar ook bekende sport- en studentenverenigingen, hebben al optimaal geprofiteerd van het advies door Biercontract.nl. Door de opgebouwde ervaring kunnen wij vooraf al een zekere besparing aangeven. Echter, in veel gevallen valt de besparing nog veel hoger uit! 

Sinds de start in 2008 zijn al meer dan 200 opdrachten succesvol afgerond. Relevante referenties zijn op aanvraag uiteraard beschikbaar. 

Door ons advies kun je simpel en gegarandeerd tot meerdere duizenden euro's per jaar besparen! 

 

 

 

TV interview met Biercontract.nl:

 

KLIK HIER: Interview 7 Ditches d.d. 4 mei 2017

 
 

Enquête

Denk je dat jouw brouwerijcontract scherper kan?

Ja (337)
37%

Nee (146)
16%

Weet niet (439)
48%

Totaal stemmen: 922