Over Ons

 

Initiatiefnemer, Tom van Erven Dorens, heeft een jarenlange werke rvaring in de branche, ondermeer bij een bekende bierbrouwerij. Maar ook bij enkele landelijke groothandels. Inmiddels zijn al honderden opdrachten door Biercontract.nl succesvol ingevuld. Allen hebben een geweldige besparing opgeleverd. Als Biercontract.nl bij de gesprekken met de brouwers aanwezig is, dan is de flauwekul al meteen van tafel. Dan wordt vaak al een beter resultaat bereikt. Laat je verassen! Neem nu contact op.

Wat kan Biercontract.nl specifiek voor je doen?

Biercontracten zijn uiteraard onze specialiteit. Een scherpe bierprijs, financiële investeringen, contractuele afhandeling. Allemaal mogelijk. 

Maar ook huurperikelen, een businessplan, of een secret visit. Afhankelijk van jouw wensen. Feitelijk kun je de hele inkoop aan ons overlaten; food, drinks en andere inkopen. 

Ook kunnen wij een horecabedrijf voor je aankopen of verkopen. De beste prijs uiteraard is daarbij leidend, maar zeker ook de juiste ondernemer. Immers, een goede prijs is prima, maar je wilt ook dat je zaak in de toekomst goed blijft lopen. Biercontract.nl kan het allemaal voor je regelen. 

Neem vooral contact met ons op, we helpen graag. 

 

Voor wie?

Eigenlijk is Biercontract.nl interessant voor alle afnemers van tapbier. Restaurants, cafe's, hotels, en studenten hebben voordeel bij het advies van Biercontract.nl. in heel Nederland. 

Bekende namen als Amstel Hotel, AFC Amsterdam, Johan Cruijff Arena, maar ook bekende horecabedrijven als Kobalt Amsterdam, Jack's in Heemskerk, en De Krachtcentrale in Huizen zijn je voorgegaan. De meesten hebben wij zelfs al meerdere keren mogen helpen. Bel maar, dan kunnen wij je uitgebreid inlichten.