Over Ons

 

Biercontract.nl heeft zich gespecialiseerd in het analyseren, onderhandelen en afsluiten van brouwerijcontracten. Dat vraagt om maatwerk. Logisch, iedere ondernemer kent z’n eigen wensen. Inhoudelijke kennis levert dan al snel veel geld op!

Initiatiefnemer, Tom van Erven Dorens, heeft een jarenlange werke rvaring in de branche, ondermeer bij een bekende bierbrouwerij maar ook bij enkele landelijke groothandels. Inmiddels zijn al meer dan 250 opdrachten door Biercontract.nl succesvol ingevuld. Allen hebben een geweldige besparing opgeleverd. 

Bekijk nu alvast ons 'No Cure No Pay' model, daarbij loop jij geen risico!
 

Alleen al door de aanwezigheid van Biercontract.nl aan de onderhandelingstafel, wordt vaak een beter resultaat bereikt. De flauwekul in het traject is dan meteen van tafel. Doe het ook, je zult verrast worden. Neem nu contact op!

 

 

Wat kan Biercontract.nl nog meer voor u doen?

 

Eigenlijk kun je jouw hele inkoop aan ons overlaten; food, energie, en andere aankopen. Startfinanciering nodig? Daar kan Biercontract.nl je prima bij helpen. Professioneel ondernemingsplan? Biercontract.nl assisteeert, zodat het er top uitziet. Het is immers jouw uitgangspunt tot succes! 

Huurperikelen, verkoop van horeca, beheeradvies, en andere horeca gerelateerde vraagstukken kun je allemaal aan ons overlaten. Wil je een 'second opinion' of een objectieve heldere kijk op jouw bedrijf? Biercontract.nl doet het allemaal. 

Neem vooral contact met ons op,we helpen graag. 

 

Voor wie?

Eigenlijk is Biercontract.nl interessant voor elke afnemer van tapbier. Restaurants, cafe's, hotels, studenten en (sport)kantines hebben voordeel bij het advies van Biercontract.nl. 

Het is eigenlijk simpel

Door het maken van een Pré-scan weet je meteen of jouw biercontract nog scherper kan. Deze Pré-scan is gratis, mits dit resulteert in een definitieve opdracht. 

Ook als de onderhandelingen al zijn gestart, dan kun je de verstrekte offertes laten toetsen. Ben ik wel op de juiste weg? 

En is je huidige biercontract nog niet verlopen? Geen probleem, ook dan kan Biercontract.nl je prima adviseren. Vaak is zelfs tussentijds nog winst te behalen.