Startfinanciering

Voor startende ondernemers is het vaak lastig om de overname of de start van een zaak volledig uit eigen zak te financieren. Omdat banken slechts sporadisch bereid zijn om horecaondernemers financieel te helpen, wordt vaak naar de brouwerijen gekeken om een financiering te verstrekken. Anders is een start soms niet mogelijk. Biercontract.nl kan een goede inschatting maken van de mogelijkheden. En Biercontract.nl kan je helpen bij de realisatie. 
 
Het gaat om een overtuigend ondernemingsplan. De brouwer kijkt vooral naar de haalbaarheid van je plannen. Vertrouwen in die plannen zijn doorslaggevend om tot een financiering over te gaan. Immers, ook de brouwerij wil haar risico natuurlijk zo klein mogelijk houden. 
 
Zelfs als je niet beschikt over (voldoende) eigen vermogen is het in sommige gevallen mogelijk om een financiering te krijgen. Biercontract.nl werkt daarbij samen met meerdere marktpartijen, die bereid zijn om jouw bedrijfsstart daadwerkelijk mogelijk te maken!
 
Het hele financieringstraject is intensief en tijdrovend. Bovendien is er, ondanks een gedegen aanpak, niet altijd succes. Biercontract.nl kan je helemaal begeleiden bij dit traject. Onderdelen van dit advies zijn: het bedrijfsplan, gesprekken met de brouwerijen en mogelijke financiers, onderhandelingen, en afronding.
 

Het hele traject kost € 1495,00 excl. btw. Er geldt een aanbetaling van 25%.