Veel gestelde vragen

Wat is mijn voordeel bij het advies van Biercontract.nl?

De biermarkt is sterk ondoorzichtig, mede omdat er door de horeca onderling niet of nauwelijks wordt gesproken over hun afspraken met de brouwerij. Dat is uiteraard in het belang van de brouwerijen, want een objectief vergelijk is praktisch onmogelijk. Om binnen deze onduidelijke markt toch een goede afspraak te realiseren, is actuele kennis een lucratieve pré.   

Welke adviesoptie is het beste voor mij?

In sommige gevallen is de Quick Scan afdoende. Biercontract.nl adviseert je dan op de achtergrond over de haalbaarheid van de deal. Intensieve hulp 'op afstand' (schriftelijk, telefoon, email etc.), waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met jouw wensen, ondersteunt je waar nodig. Echter, als je minder zeker bent over de uitkomst van je onderhandelingen, bieden de andere adviesopties een goede oplossing. Bel gerust om nadere uitleg te krijgen. 

Verantwoordelijkheid?

Biercontract.nl is natuurlijk ook afhankelijk van de bereidheid van de brouwerij. Daarom kan Biercontract.nl nooit de eindverantwoordelijkheid dragen voor de uitkomst van de onderhandelingen. Deze blijft altijd bij de opdrachtgever liggen. In verreweg de meeste gevallen wordt echter een positief resultaat behaald.

Belangrijk is, dat Biercontract.nl een uitstekende relatie met de contactpersonen binnen de brouwerijen onderhoudt. Een relatie gebaseerd op wederzijds begrip, vertrouwen, en een jarenlange samenwerking.

Betalingstermijn?

Pas als de opdracht is afgerond, meestal bij ontvangst van het finale voorstel van de brouwerij, wordt door Biercontract.nl een factuur gestuurd. Hierbij hanteren wij een betalingstermijn van maximaal 7 dagen. Betaal op tijd om verdere incassokosten te voorkomen.

Zijn andere adviezen mogelijk?

Tom van Erven Dorens, initiatiefnemer en eigenaar van Biercontract.nl, heeft veel kennis over de bedrijfsvoering binnen de Horeca. In het verleden heeft hij zelf actief en succesvol een horecabedrijf gestart en gerund. Daardoor is hij goed in staat om een ondernemer te adviseren op het gebied van inkoop, financiering, routing, P&L, concept, en communicatie. Het advies op deze gebieden valt onder de adviesoptie 'Op Maat', waarbij een aannamesom in overleg overeengekomen wordt.

Waar en wanneer worden trainingen gegeven door Biercontract.nl?

Sinds 2014 worden trainingen gegeven. Op gemakkelijk bereikbare locaties met ruim voldoende parkeermogelijkheden en verdeeld per regio. Aangezien de prijs is afgestemd op meerdere inschrijvingen ineens, zal in overleg met de aanvragers voor een passende locatie worden gekozen. De verwachting is dat, afhankelijk van de interesse, circa 2 keer per jaar een dergelijke training wordt gegeven. 

Referenties?

Omdat Biercontract.nl discreet opereert, en dus nooit zonder toestemming de namen of gegevens van opdrachtgevers met derden deelt, worden bestaande referenties niet op de website vermeld. Als gewenst zijn specifieke referenties echter simpelweg opvraagbaar. Biercontract.nl bedient een zeer brede doelgroep. Hotels, café's, restaurants , maar ook sportkantines en evenmentenorganisaties zijn regelmatige opdrachtgevers.