Biercontract.nl

 

De naam zegt het al, Biercontract.nl is een horeca adviesbureau met specialistische kennis en expertise op het gebied van brouwerijcontracten. De biermarkt is van oudsher zeer ondoorzichtig. Zelfs de meest doorgewinterde horecaondernemer weet vaak niet hoe en goede deal eruit ziet. Hij laat daardoor veel geld liggen. Echt veel geld!

 

Biercontract.nl kan je daarover strikt vertrouwelijk adviseren, zonder dat dit jouw relatie met de brouwerij schaadt. Door een ruime ervaring, ondermeer opgedaan 'aan de andere kant van de tafel', is Biercontract.nl goed op de hoogte van de mogelijkheden en de actuele trends in de markt. En, dit doen we al ruim 12 jaar!

 

Advies door Biercontract.nl is nuttig en lucratief voor praktisch alle afnemers van tapbier. Besparingen tot 60% zijn meer regel dan uitzondering. Verschillende gerenommeerde horecabedrijven, ondermeer hotels, café's en restaurants, maar ook bekende sport- en studentenverenigingen, hebben al geprofiteerd van het advies door Biercontract.nl. Door de oonze jarenlange ervaring durven wij vooraf al een zeker besparingstaxaat aan te geven. Vaak valt het nog hoger uit! 

Sinds de start in 2008 zijn al meer dan 230 opdrachten succesvol afgerond. Relevante referenties zijn uiteraard op aanvraag beschikbaar. 

Bespaar nu ook duizenden euro's per jaar! 

 

 

 

TV interview met Biercontract.nl:

 

KLIK HIER: Interview 7 Ditches d.d. 4 mei 2017

 
 

BIERCONTRACT.NL

Enquête

Denk je dat jouw brouwerijcontract scherper kan?

Ja (397)
39%

Nee (160)
16%

Weet niet (457)
45%

Totaal stemmen: 1014

Adviesoptie 

NU CORONA PROOF