Over Ons

 

Biercontract.nl heeft zich gespecialiseerd in het analyseren, onderhandelen en afsluiten van brouwerijcontracten. Dat vraagt om maatwerk. Logisch, iedere ondernemer heeft z’n eigen wensen. Inhoudelijke kennis levert dan al gauw veel geld op!

Initiatiefnemer, Tom van Erven Dorens, heeft een jarenlange werke rvaring in de branche, ondermeer bij een bekende bierbrouwerij. Maar ook bij enkele landelijke groothandels. Inmiddels zijn al circa 400 opdrachten door Biercontract.nl succesvol ingevuld. Allen hebben een geweldige besparing opgeleverd. Als Biercontract.nl alleen bij de gesprekken aanwezig is, dan is de flauwekul al meteen van tafel en wordt vaak een beter resultaat bereikt. Stap ook in, je zult verrast worden. Neem nu contact op!

 

Wat kan Biercontract.nl specifiek voor je doen?

Biercontracten zijn uiteraard onze specialiteit. Een scherpe bierprijs, financiële investeringen, contractuele afhandeling. Allemaal mogelijk. 

Maar ook huurperikelen, een businessplan, of een secret visit. Afhankelijk van jouw wensen. Eigenlijk kun je je hele inkoop aan ons overlaten; food, energie, en andere aankopen. 

Tenslotte kunnen wij een horecabedrijf ook voor je aankopen of verkopen. De beste prijs uiteraard is daarbij leidend, maar zeker ook de juiste ondernemer. Immers, een goede prijs is prima, maar je wilt ook dat je zaak in de toekomst goed blijft lopen. Biercontract.nl kan het allemaal voor je regelen. 

Neem vooral contact met ons op, we helpen graag. 

 

Voor wie?

Eigenlijk is Biercontract.nl interessant voor elke afnemer van tapbier. Restaurants, cafe's, hotels, studenten en (sport)kantines hebben voordeel bij het advies van Biercontract.nl. In heel Nederland. 

Bekende namen als Het Amstel Hotel, AFC Amsterdam, Johan Cruijff Arena, maar ook bekende horecabedrijven als Kobalt Amsterdam, Jack's in Heemskerk, en De Krachtcentrale in Huizen zijn je voorgegaan. De meesten hebben wij zelfs al meerdere keren mogen helpen. Bel maar, dan kunnen wij je uitgebreid inlichten.