Startfinanciering

Voor startende ondernemers is het vaak lastig om de start van een zaak volledig uit eigen zak te financieren. Omdat banken slechts sporadisch bereid zijn om horecaondernemers financieel te ondersteunen, wordt voor geld vaak ook naar de brouwerij gekeken. Wat zijn de realistische mogelijkheden en tegen welke voorwaarden? Biercontract.nl kan je daarbij zeker adviseren. 

Het begint met een overtuigend ondernemingsplan. De brouwer kijkt immers vooral naar de haalbaarheid. Vertrouwen in jouw plannen zijn doorslaggevend om daadwerkelijk tot een investering te komen. Immers, ook de brouwerij wil haar risico zo klein mogelijk houden. 

Zelfs als je niet beschikt over (voldoende) eigen vermogen is het in sommige gevallen mogelijk om een financiering te krijgen. Biercontract.nl werkt daarbij samen met meerdere marktpartijen, die bereid zijn om jouw bedrijfsstart daadwerkelijk mogelijk te maken!

Het hele financieringstraject is intensief en tijdrovend. Bovendien is er, ondanks een gedegen aanpak, niet altijd succes. Biercontract.nl kan je helemaal begeleiden bij dit traject. Onderdelen van dit advies zijn: het bedrijfsplan, gesprekken met de brouwerijen en mogelijke financiers, onderhandelingen, en afronding.

 

Het hele traject kost € 1685,00 excl. btw met een aanbetaling van 25%.