Veel gestelde vragen:

Wat is mijn voordeel bij het advies van Biercontract.nl?

De biermarkt is sterk ondoorzichtig, mede omdat er door de horeca onderling niet of nauwelijks wordt gesproken over hun afspraken met de brouwerij. Dat is uiteraard in het belang van de brouwerijen, want een objectief vergelijk is praktisch onmogelijk. Om binnen deze onduidelijke markt toch een goede afspraak te realiseren, is actuele kennis een lucratieve pré.   

Welke adviesoptie is het beste voor mij?

Biercontract.nl adviseert je graag over je keuze voor de beste adviesoptie.  Wil je de gesprekken zelf doen? Dan is de Quick Scan voldoende om met de juiste informatie aan tafel te zitten. Heb je liever meer kennis aan tafel? Dan kun je kiezen voor de Superior Scan of de No Cure No Pay optie. Wil je het gewoon helemaal door een professional laten doen, dan past de Executive Scan als beste.  Financiering of andere opties? Dan graag even contact opnemen. We maken dan een individuele afspraak met u afgestemd op uw persoonlijke wensenpakket.

Bel  gerust om nadere uitleg te krijgen over de gewenste adviesoptie. Tel. 06 41888991.

Verantwoordelijkheid?

Biercontract.nl is natuurlijk ook afhankelijk van de bereidheid van de brouwerij. Daarom kan Biercontract.nl nooit de eindverantwoordelijkheid dragen voor de uitkomst van de onderhandelingen. Deze blijft altijd bij de opdrachtgever liggen. In verreweg de meeste gevallen wordt echter een positief resultaat behaald.

Belangrijk is, dat Biercontract.nl een uitstekende relatie met de contactpersonen binnen de verschillende brouwerijen onderhoudt. Een relatie gebaseerd op wederzijds begrip, vertrouwen, en een jarenlange samenwerking.

Betalingstermijn?

Tenzij anders vermeld, wordt pas als de opdracht is afgerond (meestal na ontvangst van het finale voorstel van de brouwerij) door Biercontract.nl een factuur gestuurd. Hierbij hanteren wij een betalingstermijn van maximaal 7 dagen. Betaal op tijd om verdere incassokosten te voorkomen.

Zijn andere adviezen mogelijk?

Tom van Erven Dorens, initiatiefnemer en eigenaar van Biercontract.nl, heeft veel kennis over de bedrijfsvoering binnen de Horeca. In het verleden heeft hij zelf actief en succesvol een horecabedrijf gestart en gerund. Daardoor is hij goed in staat om een ondernemer te adviseren op het gebied van inkoop, financiering, routing, P&L, concept, en communicatie. Het advies op deze gebieden valt onder de adviesoptie 'Op Maat', waarbij een aannamesom in overleg overeengekomen wordt.

Referenties?

Omdat Biercontract.nl discreet opereert, en dus nooit zonder toestemming de namen of gegevens van opdrachtgevers met derden deelt, worden bestaande referenties niet op de website vermeld. Als gewenst zijn specifieke referenties echter simpelweg opvraagbaar. Biercontract.nl bedient een zeer brede doelgroep. Hotels, café's, restaurants , studentenverenigingen, maar ook sportkantines en evenmentenorganisaties zijn regelmatige opdrachtgevers. 

'Advies Op Maat'; wat houdt dat in?

Als de gangbare adviesopties niet alle werkzaamheden binnen de opdracht dekken, bijvoorbeeld als een horeca exploitatie door Biercontract.nl verkocht wordt, dan wordt in goed onderling overleg een kostenplaatje afgesproken.

Onderdelen 1 - 7 van 7