Tapbier-inkoopcollectief

Samen inkopen maakt ons horeca inkoopcollectief machtig!

Het is oneerlijk, dat horecaondernemers via bijv. de VCHO een hele scherpe bierprijs op het Heineken tapbier kunnen krijgen. Maar dat geldt dan alleen voor Aziatische ondernemers. Daardoor heeft de afhaalchinees op de hoek soms een betere bierprijs dan veel café's en restaurants in Nederland met veel grotere jaarvolumes aan hectoliters pils (1 hl. = 100 liter). Dat kan toch niet! 

Dus, na 14 jaar Biercontract.nl op individuele basis met de brouwers om de tafel te hebben gezeten, wil Biercontract.nl nu ook een scherpe collectieve bierprijs gaan bedingen voor alle brouwerijvrije horeca ondernemers. Dit is vooral interessant specifiek voor de klanten van Heineken, die immers altijd 'brouwerijvrij' zijn. Daardoor kan de bierprijs zomaar met 30% tot 60% naar beneden worden gebracht! En dat is zeker interessant voor de wat kleinere volume-klanten tot 120 hl. En wordt het collectief groter, dan gaan we allemaal nog veel meer besparen! Dat is het logische gevolg van een gezamenlijke inkoop. Kosten? Nee, deelname kost je helemaal niks.

Ben je geïnteresseerd? Registreer je dan gratis en vrijblijvend hieronder. Ik neem dan contact met je op om de aanpak toe te lichten.

 

Biercontract Inkoopcollectief

Ja ik wil vrijblijvend meer informatie over gezamenlijk inkopen.